Kćerka i sestra ubijenih u Gradačcu demantuje navode o 75.000 eura s kojima je pobjegla sa Sulejmanovićem

Podijelite ovaj članak:

Uzavrele strasti i dugogodišnji nesporazumi kulminirali su prošlog petka, kada su Đengiz i Denis Onder brutalno ubijeni u krvavom pohodu koji je potresao regiju. Izazivač ove stravične tragedije, Nermin Sulejmanović iz Gradačca, ostavio je za sobom trag patnje i šoka. Danas su nesrećni otac i sin ispraćeni na vječni počinak, ostavljajući za sobom tamnu sjenku misterioznog sukoba.

Nezvanične informacije sugeriraju da je svađa između porodica Onder i Sulejmanović kulminirala događajima od prije pet godina. Nermin Sulejmanović je tada “zaveo” Denisovu sestru i navodno iskoristio priliku da iz kuće njene porodice u Gradačcu ukrade enormnu sumu novca. Očajan zbog ovog događaja, otac Ondera, Đengiz, odlučio je podnijeti prijavu policiji, tvrdeći da je Sulejmanović izvršio krađu novca i “otmice kćerke”, piše Sandžak danas.

Užasna priča dobila je još mračniji obrt prošlog petka, kada je Denis Onder ubijen ispred ugostiteljskog objekta, dok je bio u svom vozilu. Nermin Sulejmanović nije prezao ni od čega, ispalivši hice i prema Đengizu, Denisovom ocu, i njegovoj majci. U krvavom pohodu nije poštedio ni lokalne vlasti, ranivši jednog policajca u svojoj besmislenoj borbi.

Društvene mreže su odjekivale nakon ovih tragičnih događaja. Na Instagram profilu Hane Hadziavdagić, osobe koja je stajala u središtu pažnje ranije, objavljena je poruka koja potiče od Dženane Onder, prethodno spominjane kćerke. U toj poruci, Dženana snažno negira optužbe o krađi novca i ističe da su te tvrdnje neutemeljene.

“Naime ja sam Dženana Onder i ova izjava je laž na mene i moju porodicu. Kao i informacija o imaginarnih 75 000 Eura. S obzirom da cu se uskoro oglasiti sa sudskim dokazima/rješenjima gdje se demantuju mnoge od navedenih stvari prošlih dana od strane medija, smatrala sam da bi bilo lijepo da znaš da su ovo laži sa kojima se narušava dodatno moje mentalno i fizičko stanje.”-napisala je Dženana Onder.

Ova krvava tragedija ostavlja regiju u šoku i tugu, postavljajući pitanja o pravdi, pravosuđu i trajnim posljedicama međuljudskih nesporazuma.

(Sandžak danas)

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x