Lijepa Brnabić Ana nije tu bez ikakvog plana, a mi?

Podijelite ovaj članak:

Nakon “uspješne” odbrane Kosova, Aleksandar Vučić, ima plan kako će mu podanici prihvatiti taj konačni poraz, jer nakon tablica, ukidanja viza za Republiku Kosovo, uvođenje eura, sasvim je svakom jasno da ih je zavitlavao dugi niz godina i vladao na tim emocijama prema “srcu Srbije”!

“Potrefilo” se da sa priznatim tablicama Republike Kosovo, počnu podanici hodati sa izmišljenim tablicama tkz.rs., sličnih onakvih s kakvima su napravili traktorijadu iz srpskih krajina u Hrvatskoj.

A da bi im potpuno odvratio pažnju od gubitka Kosova, krenula je kampanja “Srbija 2027” u koju je uključen manji BH (č)etnitet, kao kompenzacija za gubitak srca Srbije, a kakvih nebuloza ima u tim planovima teško je povjerovati da tu ima iko zrno mozga, ko može u to povjerovati. On je gost svih TV kuća,a gdje nestigne on idu njegovi klovnovi poput Ane Brnabić.

” U naredne četiri godine renoviraćemo sva porodilišta, najpre Beograd i Niš, pa KG, NS, ali i Banja Luku. Moramo za nekoliko meseci da krenemo sa radovima, jer želimo da i sva okružna porodilišta rekonstruišemo.”

Prema njihovoj priči, i Švicarci će ljubomorno pogledati prema Srbiji 2027 godine, a za to Ana Brnabić ima konkretan plan i monopol nad nečim što se nedavno pojavilo u svijetu, ali je centar vještačke inteligencije ona i njezin tim 🙂

Lijepa Ana nije došla bez plana, rekli bi da se rimuje. Ona pokazuje nacrt, prema kojem će do 2027 godine u sektoru sa vještačkom inteligencijom od sadašnjih pedeset zaposlenih ta brojka narasti na 140 000. I ona mrtva ozbiljna to pokazuje na nacionalnim frekvencijama, jer zna da će do tad svi zaboraviti ova obećanja, ali će pasti u zaborav i kapitulacija sa Kosovom.

Bošnjaci i dalje čekaju hašlame, ako je ikako moguće na nekakvom usranom “evropskom putu”, za kojeg će trojka dati i guzice ovima iz UZP-a, jer valja i njima sa nečim opravdati svoji izdaju i kapitulaciju BiH!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x