Ma disat ćemo na škrge, samo da smo na”evropskom putu”!

Podijelite ovaj članak:

U našoj arhivi pronašli smo krunski dokaz da će problem zagađenja zraka biti riješen već davne 2018 godine, zašto li sad građani kukakju da je zrak zagađen, a mediji postavljaju statističke podatke po kojem je Sarajevo najzagađeniji grad na svijetu, čija je to prljava kampanja?

Nema sumnje da iza ove priče stoji porodica Izetbegović, reći će nam Senad Hadžifejzović u nekom narednom dnevniku, samo dok nađe pogodnog sagovornika, vozača Edina Forte ili nekog drugog iz vlasti.

Ovdje još treba postaviti pitanje, zašto ovaj narod odmah zaboravlja predizborna obećanja i zaslužuje li kao takav da ima čist zrak?

Ne bi bilo ništa čudno da ovaj lik sa slike i na idućoj predizbornoj kampanji obeća isto ovo i da mu svijet povjeruje.

Osim zagađenja zraka, ima vlast i ljepšu šarenu lažu, zbog koje će joj uvjek svi grijesi biti oprošteni, a to je nakav “evropski put BiH”, na kojem se nismo pomakli milimetra, ali će nas idućih pedeset godina uvjek ubjeđivati da im damo glas, kako bi nas odveli u to carstvo pedofilije i prava životinja, koje će uskoro da nam diktiraju naša prava uz pomoć umjetne inteligencije.

Dio vlasti na nivou države se juče tim povodom sastao u Banjaluci. Svi članovi udruženog zločinačkog poduhvata su se saglasili da treba usvojiti budžet za narednu godinu, kako bi imali pare da i dalje uništavaju BiH. Mišljenja su da će trojka biti toliko sretna što se usvaja budžet da će im predati još Izborni zakon i inastalirati nakvog Vukoju u Ustavni sud, s čim će učvrstiti svoju vladavinu na svim forntovima, da im ovi više neće ni trebati.

Baš briga trojke što nisu bili u Banjaluci, uvjek im ostaje priča o čistom zraku i “evropskom putu BiH”!

M.M. fejsbuk

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x