MACAN i mačići!

Podijelite ovaj članak:
Otišao prebjeg Aljoša Čampara, u goste kod Nenada Hadžifejzovića, da nam vrijeđa inteligenciju. “Da vidim tog macana, koji će smjeti blokirati uspostavu vlasti”, pita on Nenada i prijeti s međunarodnim mudroserima.
Nenad bi nekog drugog podsjetio da su oni ušli kod takvog macana u guzicu i tamo čekaju podjelu pozicija, s kojima će biti generali bez vojske, ali njemu se samo lukavo smješka. Zato je Nenad plaćen, ne čudi me od njega, ali me čudi narod koji to gleda bez uključenog mozga.
Da ga samo malo uključe sjetili bi se da je macan, koji je blokirao izbror gradonačelnika Mostara, pa onda i cijele države dugi niz godina, “kažnjen” je sa još većim ovlastima za blokade baš uz pomoć “naših” mačića!
Macan im je u vlast poturio čovjeka sa američke crne liste zbog korupcije, a nas naši mačići ubjeđuju kako im je borba protiv korupcije zakletva. Ali to nije sve, vlast je namjenio dati svima koji su bili zajedno s njim na dočeku ratnog zločinca, Darija Kordića. Na to mačići koji umilno gledaju macana ne bi li dobili mrvu vlasti, ne smiju ni pomisliti da prigovore. Vrlo je moguće da će im macan tog Kordića postaviti za ministra ljudskih prava i izbjeglica, a da ovi i dalje sikću na stranku koja ih je proizvela i ubjeđuju narod, kako je samo važno da ona nije na vlasti, iako su nas ti mačići do nedavno ubjeđivali da bez te stranke nema BiH!
Moram se opet ograditi i reći da mi nije nimalo žao što je ta stranka(SDA) izgubila vlast, jer se po ovima koji su iz nje izašli i išli u Mostar predsjedniku UZP na noge vidi da je ona zbilja leglo profitera, karijerista, izdajnika i uhljupa najgore vrste.
To se najjasnije vidjelo na tom otužnom skupu u Mostaru i po ostalim mačićima, koji misle da su se umilili jedinom pravom macanu, pa spremili vazelin i veselo čekaju februar!
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x