Načelnik Vlasenice Kraljević daje otkaz cijeloj vatrogasnoj brigadi

Podijelite ovaj članak:

Koliko je režim postao osion i bahat pokazuje i nevjerovatan potez načelnika opštine Vlasenica Miće Kraljevića i njegove skupštinske većine, predvođene SNSD-om, koja namjerava da ugasi lokalnu Teritorijalnu vatrogasnu jedinicu i sve vatrogasce ostavi bez posla iz osvete.

Naime vatrogasci su podnijeli Tužbu protiv načelnika Vlasenice Miće Kraljevića, jer nije želim da im isplati plate u skladu sa zakonom i Kolektivnim ugovorom.

Miko dr Ćurić se javnosti hvali kako se čuje i ima podršku kolega načelnika da se smanje i oduzmu prava trebinjskih vatrogasaca, i očito da je to drug i kolega Kraljević, ali dobar je Miko kakav je Mićo.

Ipak dešavanja, strahovlada i diktatura u Vlasenici je vrhunac drskosti, osionosti i bahatosti, jer je nevjerovatno da se može zamisliti, a ne sprovesti u djelo, ovakva samovolja. Vatrogasci su ogorčeni, i ovo će izazvati talas novih Tužbi, jer samovolja može proći nekažnjeno.

Mićo Kraljević je pravosnažno osuđen zbog otmice odbornika u Skupštini grada Vlasenica, ali na svega 4000 maraka, a blage kazne motivisali da postane još bahatiji.

U Vlasenici vlada haos i anarhija, opština grca u drugovima i kreditima, a sve je posledica korupcije, kriminala i bahatosti načelnika Kraljevića, njegovih saradnika i poltrona.

Crna Hronika

 

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x