Nemiri u Švedskoj su autogol muslimana!

U Švedskoj se već nekoliko dana ne smiruju strasti nakon što je desničar iz Danske spalio Kura'an Časni u četvrti grada Linćepinga, gdje su većina muslimani.

Taj desničar u zadnje vrijeme koristi nedostatke u demokratski uređenim društvima, gdje se na žalost pretjeruje u davanju sloboda čovjeku da radi sve što hoće, pa čak i stvari koje vrijeđaju velik broj ljudi. Šveđani bi jednako postupili da neki musliman počne paliti bibliju po bibliju, a ima ih različitih preko tri stotine i pedeset. To se ipak nije desilo nigdje na svijetu, a ta činjenica mnogo kazuje. Ne bih ničim pravdao tog debila, koji dobro živi od toga što radi, uz to ima danonoćnu pratnju policije pa se osjeća bitnim što bez ovog zlodjela ne bi mogao ni sanjati, ali je od muslimana u toj državi napravio obične budale, koje su uradile upravo ono što on očekuje!

Sad je ispalo da – uzrok likuje nad posljedicom!

Desničar zadovoljno trlja ruke i govori da su muslimani baš onakve zvijeri kakve ih on smatra, pokazujući spaljena policijska vozila i uništavanje okolnih objekata od razjarene mase.

Muslimani današnjice nemaju Halifu, autoritet, koji bi im ukazao na suštinu problema. Da ima, oni bi se smijali budali koja pokašava spaliti Božje riječi ukoričene u Knjigu, a koju se Bog zakleo da će sačuvati. Zato je i poslao u obliku da je mogu naučiti milioni ljudi na pamet i da na taj način ostane sačuvana do sudnjeg dana.

Halifa bi muslimanima u Švedskoj savjetovao da ne prave sebi neprijatelje od prijatelja, koji su im omogućili da svoju vjeru žive punim plućima u velikom broju mesdžida i džamija, činu izgradnju pomaže i država.

Debil može spaliti milion onih Knjiga, riječ Božja će ostati netaknuta i zato se ne bi trebalo njegovom hobiju, da vrijeđa osjećaje ljudi, davati nikakav značaj. To bi mu bio najteži udarac!

Muhamed Mahmutovic
Muhamed Mahmutovic
Articles: 513
0 0 votes
Ocjena članka

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x