Seada ima 63 godine i jedan je od najboljih studenata

Podijelite ovaj članak:

Da za sticanje akademskog znanja i iskustva nije kasno ni u sedmoj deceniji života svjedoči nam naša Seada Todić, 63-godišnja studentica četvrte godine Odsjeka za arapski jezik i književnost, sa trenutnim prosjekom ocjena 9. Seadu koja je svoju ljubav prema arapskom jeziku željela oplemeniti na Islamskom pedagoškom fakuletu, dijeli svega par ispita od zvanja diplomiranog profesora arapskog jezika i književnosti na Odsjeku za arapski jezik i književnost, piše Senzor.ba.

„Zaista se čovjek, što više uči, osjeća bogatijim. Ono što sam naučila o arapskom jeziku i kulturi može se mjeriti sa najljepšim poklonima. Apelujem na mlade ljude da stremljenja i granice koje žele dostići ne postavljaju neposredno ispred sebe, nego što dalje naprijed. Dokaz sam koji govori u prilog da godine nisu važne; važna je volja i želja da se učenjem obogati duh i tijelo. Naročito apelujem na buduće studente arapskog jezika na Islamskom pedagoškom fakultetu u Zenici da ustraju, da ne odustaju na susretu sa prvim preprekama i slast rezultata neće nikako izostati. Ovdje vas čeka tim izuzetno profesionalnih profesora i asistenata koji se maksimalno zalažu da vam prenesu svoje znanje.“ – poručuje vrijedna Seada.

S ponosom ističemo da je kolegica Seada jedan od najboljih studenata na godini. Ovim putem joj želimo puno sreće i uspjeha u daljem radu i životu, poručuju sa Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x