Malo je reći da se ovdje radi o zloupotrebi djece!

Podijelite ovaj članak:

Nakon što im je jedan dječak od trinaest godina dospio na sami vrh ljestvice najmlađih masovnih ubica, mnogi su mislili da će Srbija promjeniti nešto u odgoju djece, da će zabraniti neke tv kanale, pojačati budžetska sredstva za rad s problematičnom djecom itd.

Bili su pravu. Srbija jest promjenila štošta u odgoju djece. Do sad su se dječaci poput Koste Kecmanovića morali sami učiti, kako postati član “Vučić junged” po ugledu na zloglasne “Hitler Junged”, ali sad se sistem uključio u to i pomaže im u svemu.

Daju im pozornice pred velikim brojem ljudi kako bi im pjevali pjesme koje pozivaju na klanje i ubijanje. Daju im prostor u medjima, naveliko hvale njihove nastupe i obasipaju ih s pohvalama.

Ne vjerujemo da se osim u Hitlerovom trećem rajhu učilo javno djecu da mrze druge i da pjevaju pjesme koje će probuditi želju za ubijanjem.

Ako iko bude novi Kosta Kecmanović, to će biti ovaj dječak ili oni koji sad umiru od zavisti što nisu oni dobili ovu priliku. Pokazat će oni svima, da su oni rođeni za velike stvari…

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x