Ocu Jusufa Nurkića ništa nije jasno: Neko mu puni glavu glupostima, ako sam ih zlostavljao zašto mi je kupio Mercedesa?

Podijelite ovaj članak:

“Bojim se da moj Jusuf ima lošeg savjetnika. Da, otac sam koji je “zlostavljao” sina, suprugu, baš kao što je trener Ozren Selesković, s kojim je načinio prve korake, učinio sve da uspije. Ovim je osramotio sebe i svoju porodicu. Nije on neka veličina, kako je umislio, želim samo da ga malo spustim na zemlju, da ga vratim na fabričke postavke. On je odgajan kako Bog nalaže i po propisu, a loši savjetnici pokušavaju utjecati na to. Sramotim se ovom pričom, ali hoću da mu pokažem da novac ne može kupiti karakter, jer najjače oružje nije novac, nego moral. Moral koji on posjeduje. Moj cilj kao roditelja je bio da odgojim djecu na ponos nacije i u tome sam uspio”, rekao je Hariz za Avaz i dodao:

“Ako sam zlostavljao tvoju majku, tebe, zašto si mi poslao Mercedes 2014. godine!? Ko je njemu napunio glavu tim pričama, ne znam, ko mu je takve stvari govorio, ne znam.”

Također Hariz je istakao kako niko Jusufa ne može voljeti kao što ga on voli.

“Niko njega ne može voljeti kao što ga volim ja! Svoj djeci svijeta poručujem: vratite se na roditeljske postavke i ne zaboravite bosanski merhamet.”

Podsjećamo, Haris Nurkić je izašao u javnost s objavom da ga sin Jusuf nije pozvao na svadbu. Jusuf je potom ocu poručio da je ološ ljudski koji je zlostavljao njega i majku.
Iskreno se nadamo da će Nurkići uspjeti prevazići ovaj teški period za obje strane i nastaviti zajedno svojim putem, bez prepucavanja na društvenim mrežama.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x