Operisan Josip Pejaković u Njemačkoj

Podijelite ovaj članak:

Josip Pejaković, doajen bh. glumišta podvrgnut je operativnom zahvatu dana na klinici u Münchenu. Da je operacija trajala nekoliko sati i bila izuzetno teška, saznali smo od člana porodice, koji nam je kazao da je sve prošlo u najboljem redu, te da se Josip Pejaković osjeća dobro. Uslijedit će oporavak na ovoj njemačkoj klinici.

Međutim, akcija je još uvijek u toku. Facebook grupa “20 kruna za čovjeka” otvorila je Paypal račun na koji možete uplatiti donacije za pokrivanje troškova Josipovog postoperativnog oporavka.

– Sada je najvažnije da se Josip dobro oporavi, istakla je Emira Hadžiavdić Cof, Bosanka koja je u Švedskoj pokrenula akciju prikupljanja sredstava za Josipovu operaciju i liječenje, a koja je ujedno i jedan od administratora Facebook grupe “20 kruna za čovjeka”. Paypal račun će biti otvoren do 14. februara. Podsjećamo da su Bosanci i Hercegovci s adresom u Švedskoj, skupili novac za Pejakovićevo liječenje s obzirom na to da je socijalno osiguranje koje ima u BiH, odbilo plaćanje troškova ove operacije.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x