Otac i kćerka se sreli nakon 32 godine

Podijelite ovaj članak:

U gradu Kahramanmarašu u Turskoj zabilježen je nesvakidašnji i krajnje emitovan događaj – otac i kćerka se ponovo sreli nakon 32 godine.

Turčin Adnan Sair (57), koji se 1986. godine oženio, u tom braku je dobio kćerku kojoj su dali ime Fatma.

Nakon određenih finansijskih problema s kojima se bračni par suočavao, supruga je tada s malom Fatmom napustila Adnana te se kasnije i zvanično razvela od njega i preselila kod oca.

Adnan je nakon razvoda nastavio živjeti izvan grada, a prije godinu dana ponovo se doselio u Kahramanmaraš kod starijeg brata.

Ubrzo je izrazio želju da upozna kćer koju nije vidio tačno 32 godine, o čemu je upoznao i predsjednika mjesne zajednice Cumu Yalcina koji je uložio velike napore kako bi se otac i kćerka sreli nakon tako dugo vremena.

Kamere su zabilježile vrlo emotivan momenat kada je kćerka stigla do kuće u kojoj je bio njen otac. Kada su se vidjeli i zagrlili, oni nisu mogli sakriti suze radosnice.

Otac Adnan je nakon tog susreta u razgovoru s novinarom AA uputio riječi zahvalnosti predsjedniku mjesne zajednice koji mu je pomogao da ponovo vidi svoju kćerku.

“Ne mogu riječima opisati sreću koju osjećam. Ovaj momenat sam čekao čak 32 godine. Neka Bog spoji sve one koji su razdvojeni”, kazao je otac koji nije krio veliku radost i sreću.

“Poslije velikih problema morao sam napustiti ovaj grad. Nakon dugo vremena, opet sam se vratio u Kahramanmaraš. Bojao sam se za svoj život. Ali, sada je sve uredu. Ako to bude željela, do zadnjeg daha ću biti pored kćerke. I za nju je sve ovo vrlo emotivno. Ovo se ne može riječima opisati. Oboje smo plakali”, rekao je Adnan.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501
Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim ženama, bio je potpuno devastiran i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao za čaroliju na internetu zvanu Dr..nosakhare koja pomaže ljudima s problemima odnosa i braka moćima ljubavnih čarolija, u početku sam sumnjao da takva stvar postoji, ali odlučio sam ga isprobati, kad sam ga kontaktirao, pomogao mi je baciti ljubavnu čaroliju i moj se suprug vratio u roku od 48 sati i počeo se ispričavati, sada je prestao izlaziti s drugim damama i sa mnom za dobro i stvarno , Kontaktirajte ovu veliku ljubavnu čaroliju da bi vaš odnos ili problem braka trebali biti riješeni danas putem e-pošte – [email protected]
 ili Call ili WhatsApp: +2349083639501
Kontaktirajte ga za sljedeće:
(1) Ako želite svog bivšeg supružnika natrag.
(2) Želite biti promaknuti u svom uredu.
(3) Želite da žene / muškarci trče za vama.
(4) Ako želite imati dijete.
(5) Želite biti duhovno zaštićeni.
(6) Pomozite izvesti ljude iz zatvora
(7) loptica za lutriju
Whatsapp ili nazovite +2349083639501 (zanemarite ako ne trebate pomoć)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x