Otac i sin uputili izvinjenje jer su pretukli političara nakon nesreće

Podijelite ovaj članak:

Saobraćajna nesreća desila se u naselju Kolobara u Brčkom u kojoj je učestvovao političar Alija Denjagić sa svojim skupocjenim BMW-om i motociklista također iz Brčkog, piše Crna-Hronika.

Nesreća se dogodila oko 23:15 h u ulici Reisa Džemaludila Čauševića nakon koje se dogodio fizički obračun više osoba. Po policijskim izvještajima trojica muškaraca napala su Aliju Denjagića i zadobili lakše tjelesne povrede.

– Ovom prilikom želim da uputim javno izvinjenje, a također i da demantujem pisanje pojedinih portala koji su objavili neistine u vezi sa incidentom (saobraćajna nesreća), koji se desio dana 01.06.2024. godine, u 23:10 h. Veoma mi je žao zbog saobraćajne nesreće koju sam prouzrokovao svojim motociklom, udarivši istim u zadnji dio motornog vozila kojim je upravljao gospodin Alija Denjagić.

Ovom prilikom se u svoje ime i u ime svog sina Muhameda, koji je također bio učesnik ovog događaja, duboko izvinjavam gospodinu Aliji Denjagiću, jer je naše ponašanje poslije same saobraćajne nesreće i fizički nasrtaj na vas bilo potpuno nepotrebno, neodgovorno i neprihvatljivo.

Iskreno se izvinjavamo za sve fizičke i emotivne povrede koje smo nanijeli vama i vašem ugledu, te želimo izraziti najdublje žaljenje i iskreno IZVINJENJE i obećavamo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo popravili ovu situaciju.

Spremni smo snositi sve pravne posljedice za svoje ponašanje i ućestovati u procesima koji će razjasniti ovu situaciju.

Nadamo se da ćete prihvatiti naše IZVINJENJE, i da će ono biti prvi korak u izlasku iz ove Situacije. Ako postoji bilo šta što možemo uraditi, a što bi doprinijelo poboljšanju nastale situacije, mi vas molimo da nam se javite.

Još jednom, duboko nam je žao i iskreno se izvinjavamo zbog svega što se dogodilo, naveli su u pismu koje potpisuju, Sanel i Muhamed Ibrahimović.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x