Ovaj ruski lijek je spasio milione ljudi od teških bolesti

Podijelite ovaj članak:

Zbog specifične funkcije, limfni sistem je sklon nakupljanju toksina pa je potrebno s vremena na vreme uraditi detoksikaciju limfnog sistema.

Čišćenje limfnih sistema sprovodi se dva puta godišnje: u jesen i na proljeće. To naročito prija ljudima sa respiratornim problemima, kardiovaskularnim i bubrežnim bolesnicima, te osobama sa sindromom hroničnog umora.

Detoksikovanje limfnog sistema

Narandža, grejpfrut i limun su zaduženi za čišćenje limfe. Ovi plodovi su bogati vitaminima i voćnim kiselinama koje savršeno čiste limfu. Zbog toga se u slučaju prehlade ili gripa preporučuje obilno konzumiranje ovog voća koje poboljšava imunitet.

Čišćenje limfnog sistema Volkerovom metodom

Limunov sok mora da bude čist, bez dodatka vode ili šećera. Pije se pola sata prije obroka ili sat vremena nakon jela kroz slamku, kako se ne bi oštetila zubna gleđ. Nakon toga isperite usta vodom kojoj je dodata kašičica sode bikarbone. To će neutralisati kiselinu u ustima. Kako biste sproveli čišćenje limfe limunovim sokom, biće vam potrebno oko 200 plodova limuna.

Prvi dan – koristite 5 limunova.

Drugi dan – 10.

Treći dan- 15.

Četvrti dan – 20

Peti dan – 25

Šesti dan – 25

Sedmi dan – 25

Osmi dan – 25

Deveti dan – 20

Deseti dan – 15

Jedanaesti dan – 10

Dvanaesti dan – 6 limunova.

Kod hroničnih bolesnika nakon prvog tretmana dolazi do olakšanja, a onda se bolest može vratiti. U tom slučaju je potrebno sprovesti liječenje skraćenim postupkom:

Prvi dan – pije se sok od 1 limuna

Drugi dan – sok od 2 limuna

Treći dan – sok od 3 limuna

Četvrti dan – sok od 4 limuna

Peti dan – sok od 5 limunova

Šesti dan – sok od 4 limuna

Sedmi dan – sok od 3 limuna

Osmi dan – sok od 2 limuna

Deveti dan – sok od 1 limuna.

Tokom devet dana iskoristićete 25 limuna.

Sok od limuna, cvekle i šargarepe

Potrebno: 2 kilograma limuna (sa korom ali bez sjemena), 2 kilograma cvekle, 2 kilograma šargarepe, 2 kilograma nara, 2 kilograma brusnice, med.

Iscijedite sokove od svakog povrća tj. voća posebno, a zatim sve pomiješajte. Dodajte med i ostavite sve u jednoj posudi sa poklopcem u frižider. Uzmite 50ml soka i razblažite sa 50 ml tople vode i pijte 10 dana svako jutro na prazan želudac.

Zatim napravite pauzu od pet dana. Opet ponovite ovu kuru ispijanja sokom tokom narednih 15 dana. Specijalisti preporučuju čišćenje limfe ovim sokom dva puta godišnje u jesen i u proljeće.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x