Ovo je tinejdžer koji je pomogao pri ubistvu u Doboju

Podijelite ovaj članak:

Muškarac (46) iz Doboja ubijen je juče, na svirep način od strane njegove supruge (33) i njenog ljubavnika (19), čije su se slike pojavile u medijima.

Za Informer.rs se oglasila i kćerka ubijenog koja je iznijela detalje života i porodičnih odnosa. 

– Moj otac je još prije 15. godina otpočeo vanbračnu zajednicu s njom (gdje jedobio jos 2 djece kcerkice) važno mi je naglasiti u samom početku da je poznato da je moj otac bio imućan i bogat čovek i jasno je kao dan da je ona od samog početka s njim zbog toga s obzirom da je ona pre njega zivjela sa samohranom majkom i 2 sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život… Sve ove godine su imali miran i normalan život, ovo što se dogodilo sve apsolutno sve je šokiralo jer na to se nije moglo ni da se nasluti. Ja sam mu dijete iz prvog braka ali sam živjela sa njima 5 godina sve poslije toga sam ih posjećivala za sve što ja znam i što zapravo svi znamo da do prevare ni sa jedne strane nije bilo ni riječi.. Sve do prije 3 dana kada je moj rođak tu njegovu ženu vidio ispred jednog lokala sa nepoznatim dečkom kako se ljubi i pozvao mog oca i rekao mu to moj otac u to nije na prvu povjerovao. Ne znam sta se tu dogodilo niko to ne zna – priča ona i nastavlja: 

– Na sta sam ja digla opštu paniku i digla cijelu njegovu porodicu da saznamo nešto jer smo njega u tom momentu zvali nije se javljao zvali smo njegovu ženu koja se takođe nije javljala to su bili prvi znaci da nešto nije uredu. Uglavnom saznali smo iz policije da pronađeno tijelo pripada mom ocu ali u tom momentu nam još nije bilo jasno zasto nam ta žena nista ne javlja… – priča za Informer potresena kćerka. 

Kako kaže, nije vjerovala da se to stvarno desilo, ali ju je poseta porodičnoj kući razuvjerila. 

–  Dok iz policije nismo saznali da je jedno lice uhapšeno tj. dečko od 19. godina navodno ljubavnik dotične, a da je ona u tom momemtu u bjekstvu. Ja kao ja nisam mogla da povjerujem u sve to i krenula sam ka kući mog oca, i imala sam sta da vidim i ostala sam sleđena. Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata, neko je prije mog dolasaka uklanjao tragove – objašnjava jćerka i dodaje da sumnja da je motiv jedna stvar: 

– Jedan jedini motiv svega je što je dotična imala i znala sve o njemu i o novcu i jedini motiv za sve ovo je koristoljublje sto će se i dokazati, a njihove dvije maloljetne kćerke su kod njene sestre- zaključila je. 

Podsjetimo, oni su kako je utvrđeno ispalnirali otmicu i ubistvo zbog čega su 29. januara rentirali dva automobila i iznajmili stan na dan u Banjaluci, a supruga je mužu u limunadu sipala lijekove koji su ga omamili.

– U porodičnu kuću u ulici Miloša Obilića u Doboju su došli 30. januara oko 1.15 sati kada je nesretni muškarac već bio u krevetu i spavao. Ljubavnik njegove supruge ga je tada pesnicom udario u lice, a onda su mu ruke i noge vezali selotejpom i užetom, a selotejp trakom su mu zapušili usta i prilijepili oči – kazao je načelnik PU Doboj i dodao:

– Vezanog  su ubacili u gepek jednog rentiranog vozila kojim je upravljala supruga a njen ljubavnik je drugim rentiranim vozilom išao ispred dok nisu stigli na Preslicu. Tu su ga u šumi usmrtili sa tri uboda u grudi i stomak, a onda se vratili u Doboj i razdvojili. Supruga se odvezla u Banajluku u iznajmljeni stan, dok je ljubavnik ostao u Doboju. 

Kako je objašnjeno nakon hapšenja osumnjičenih policija je pronašla sva vozila koja su koristili u izvršenju zločina, a pronađene su i rukavice koje su krositli dok se još uvijek traga za nožem kojim je nesrećni muškarac ubijen.

(Srbija Danas/Informer)

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x