Policajac joj napao gosta, Amra ga pokušala smiriti pa je upucao

Podijelite ovaj članak:

U Tržnom centru na Brčanskoj Malti sinoć oko 21 sat ubijena je šefica kafića Amra Kahrimanović. Nju je hicima iz pištolja ubio policajac Elvis Ćustendil, koji je nakon toga napustio objekat, ali je brzo uhapšen.

– Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je 52-godišnja A. K. iz Tuzle. Osumnjičeni E. Ć., koji je službenik Uprave policije MUP-a TK, lišen je slobode. Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tijela ubijene žene.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene – rekao je Admir Arnautović, glasnogovornik Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kako saznajemo od očevidaca događaja, Ćustendil je prije tragičnog događaja pravio probleme u ugostiteljskom objektu u kojem je radila ubijena, a sukobio se i s nekim od gostiju. Amra Kahrimanović je došla i pokušala da ga smiri, a on je bijes umjerio ka njoj te izvadio pištolj. Žena je krenula bježati ka susjednom kafiću, a ubica ju je ustrijelio te je nesretna žena pala, a on je potom u nju ispalio još nekoliko hitaca te je na mjestu preminula.

U tržnom centru Sjenjak uviđaj je okončan i uklonjeni su svi tragovi zločina, jedino je kafić u kojem je radila ubijena žena zatvoren.

(Faktor)

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x