Predstavljamo Timod Expo 2019: Pionir specijaliziranih sajmova

Ovi podaci stoje iza ideje organizacije prvog specijaliziranog Sajma tekstila i obuće Timod Expo 2019, čiji će domaćin biti grad tekstila Travnik, od 24. do 26. Aprila 2019. godine. Organizatori sajma su Općina Travnik i Regionalna razvojna agencija – REZ uz partnerstvo Univerziteta u Travniku koji će i ove godine organizirati poslovnu konferenciju Timod 2019.

 

Sajam tekstila i obuće je poslovna manifestacija koja okuplja proizvođače repromaterijala, opreme i gotovih proizvoda iz ove industrijske branše. Pored toga, domaći dizajneri i proizvođači imaju priliku pokazati svoje najkreativnije kolekcije široj publici. Timod Expo 2019. je mjesto na kome izlagači mogu pronaći poslovne partnere, lokalne proizvođače i velike trgovce tekstilom, i novih mogućnosti prodajnih opcija i proširenja u Bosni i Hercegovini, i u inostranstvu.

Poslovna platforma Bizbook.ba je digitalni partner sajma Timod Expo 2019, koji će putem svoje B2B platforme  ponuditi  pregled izloženih proizvoda i direktan pristup svim izlagačima članovima Bizbook mreže koji neće moći lično posjetiti sajam u Travniku. Zbog velikog potencijala ovakvog specijaliziranog sajma, ovim putem doprinosimo i dajemo veću vrijednost, ne samo sadržaju Timod Expo 2019 nego i preko 600 kompanija članica Bizbook mreže koje posluju na teritoriju BIH, a koje su u stalnoj potrazi za novim poslovnim prilikama.

 

Tekstil je zaista nezaobilazan dio ljudske historije i postojanja i odavno je prevazišao svoju osnovnu svrhu. Danas je moda dio ličnog stava, stila i autentičnosti. Uz brojne aktivnosti kojima se ljudi bave, jako je puno namjena odjeće zbog čega ova industrija raste iz godine u godinu. Velike su mogućnosti razvoja ovog sektora i u našoj zemlji upravo zato su ovakvi sajmovi važni kao mjesto uspostavljanja lokalne i regionalne saradnje.

 

Timod Expo 2019. izlagačima i posjetiocima nudi cjelodnevni program sadržaja, brojne prezentacije, informativne sesije, B2B sastanke i modne revije. Za sve zainteresirane za online poslovnu komunikaciju, Bizbook će ponuditi prostor za informisanje i nagradne aktivnosti za izlagače.

Vjerujemo da će sajam Timod Expo ove godine doživjeti veliki uspjeh i doprinijeti stvaranju jačanju industrije tekstila.

 

Za više informacija o Bizbook-u i kako možete postati korisnik, pogledajte više na našoj zvaničnoj web stranici i preko društvenih mreža Facebook i Instagram.

Nema poruka za prikaz