Samo nek ne puca!

Logoraš iz Prijedora, Šerif Velić, pričao mi je za roman, Inat bosanskog goluba, kako su se Srbi spremali za genocid, kako je sve pomno isplanirano. Upitah ga, a šta su za to vrijeme Bošnjaci radili? Čekali da dospiju hašlame, reče on!

Kad sam prije nekoliko dana objavio komentar pod naslovom, “Takozvana rs se već otcjepila, samo mi se pravimo da ne vidimo to”, napadnut sam od Bošnjaka i partijskih botova koji njihove “lidere” smatraju nepogrešivim.

Kao da su Božji Poslanici, tobe ja Rabbi. Bošnjo je naučio imati “lidera” i sve mu diraj, samo njega ne diraj. A to što se “lideri” krve oko tendera, telekoma i elektroprivreda, dok im se pred nosom crtaju nove granice i donose zakoni u jedan dio BiH, kao da je država, to nije plaho briga ni Bošnjaka, ni njihovih “lidera”!

Donosim vam formular za prijem SRBA u DRŽAVLJANSTVO(!?!) genocidne tvorevine rs, pa prosudite sami.
Pogledajte dobro šta piše u njemu od dna do vrha i ko se o svemu pita, pa zamislite da na sličan način državljanstvo BiH i većeg etniteta mogu uzeti Bošnjaci iz Turske, Kosova, Makedonije, Sandžaka…
I dok se djeca Bošnjaka iz Sandžaka, koji žele studirati u Sarajevu tretiraju kao državni neprijatelji i diskriminiraju po svim osnovama, Srbi s obje strane Drine to riješe sa malo takse u kasu manjeg BH (č)etniteta!
Gdje su oni koji su se kleli u BiH sa svake bandere? Gdje su tajne službe pored kojih službe komšija i susjeda rade šta hoće? Važno je da mi sačuvamo općinu Centar, koja je važnija od deset drugih u našem (č)etnitetu, a vrijednija je od cijelog Dodikstana!
Uskoro će biti hašlama, a samo njih Bošnjaci čekaju!

Muhamed Mahmutovic
Muhamed Mahmutovic
Articles: 525
0 0 votes
Ocjena članka

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x