Selo gori a Bošnjaci se zabavili s paradom srama!

Strategija, s kojom se javnost odvraća od važnih stvari na nebitne, veoma često je danas u upotrebi širom svijeta, a najlakše prolazi kod politički nepismenog naroda kakvi su na žalost Bošnjaci.
Ovih dana, to je demonstrirano na najeklatantniji način, a sihronizovanu akciju su proveli koalicioni pratneri u razbijanju BiH, Milorad Dodik i Dragan Čović. Evo o čemu se radi:

  • Prvo je Čović oživio zločinačku paratvorevinu tzv. Herceg Bosnu, kojoj je presuđeno u Hagu na čelu s Franjom Tuđmanom, za Udruženi zločinački poduhvat(UZP), a da se bošnjački i ostali probosanski političari nisu čestito ni oglasili o tome, da ne kažem tražili krivičnu odgovornost. Tu su stvari sasvim jasne. Imamo presudu najviše sudske instance na svijetu, ali nam se ne da da je tražimo po ladicama. Čović je tom prilikom rekao da se treba sve uvezati što nosi to zloglasno ime. U presudi je sve uvezano već!
  • Zatim je Mile Dodik osnovao rezervni sastav policije, parapoliciju koja će asistirati regularnoj policiji, osuđenoj za genocid i ratne zločine. Usput se mjenjaju zakoni koji će toj policiji dati za pravo da hapsi i pritvara na šezdeset dana svakoga ko ih bude snimao kad budu sprovodili svoje nezakonite radnje.
  • Za to vrijeme Bošnjacima je plasirana priča o paradi sarama. Sakupilo se s koca i konopca petnaestak homoseksualaca i lezbejki, pa se javnost u većem entitetu podijelila oko podrške ili osporavanja prava da golih guzica paradiraju kroz centar Sarajeva.
    Obavještajne službe iz komšiluka i susjedstva zadovoljno trljaju ruke, a Bošnjaci čekaju da dospiju hašlame!
Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x