Sezona otvorenog lova na Bošnjake!

Podijelite ovaj članak:

Naslovnicu tabloida u vlasništvu(kako mnogi tvrde) predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, ukrasila je prije dva dana vijest da se Nihad Aličković traži živ ili mrtav, baš kao nekad na divljem zapadu!
Nagrada onome ko donese njegov skalp je prilično velika, kad znamo da su ti isti četnici za mnogo manje pare harali i ubijali po Bosni, da su nosili televizore i drugu bijelu tehniku, a bilo je naših kuća iz koji su odmontirali slavine za vodu prije nego su ih spalili.
U nekima su spalili i Bošnjake s kućama, kako bi pobili svjedoke, za šta im leži na doživotnoj robiji ratni zločinac Milan Lukić.
Ovo je veoma ozbiljan ucjena na glavu mladića, koji je bez fizičkog kontakta u Hagu otjerao nekog njihovog aktivistu ko pseto pred kamerama cijelog svijeta i tako svima pokazao njihovo junaštvo, kad se nađu oči u oči s muškarcem.
Ne mogu mu to oprostiti ni četnici ni početnici, pa raspisaše nagradu zbog koje bi oni spalili i pobili sve Bošnjake, što pokazuje na ozbiljnost situacije. Glavni urednik i vlasnik tabloida u sjeni, Aleksandar Vučić, sasvim sigurno stoji iza ove ucjene. To je onaj golobradi četnik, koji je aktivno sudjelovao u genocidu nad Bošnjacima, a kasnije lijepio plakate podrške đeneralu s pampers pelenama, ali i doživio počast da uđe obuven u Begovu džamiju, kad je već nije uspio srušiti s okolnih brda.
Mediji u BiH, nevoljko su objavili ovu najavu državnog terorizma nad građanima naše zemlje i to samo rijetki od njih, a državni aparat i službe čijem građaninu se na ovako brutalan način javno prijeti prave se da ne vide to, jer su u rukama onih koji i prijete.
Ne bih plašio Nihada Aličkovića i obeshrabrio, ali se ja iskreno bojim za njegov život. Pišem ovo kao opomenu i svjedočanstvo, ako mu se šta desi. Tražim reakciju političara koji su u svojim izbornim sloganima imali parole, država za sve, snaga naroda, život za BiH i slične da organizuju odbranu nedužnog građanina ove države.
Oni dobro znaju da je Vučić sam na sebe organizovao atentat u Srebrenici, za šta, navodno, terete Aličkovića. Za to postoje i svjedoci, policajci i pripadnici državni službi Srbije, kojima se sudilo i sudi za izdaju, što su progovrili o tome.
Autor ovog teksta je sve gledao svojim očima i vrlo lahko može dokazati bilo kome da su tad “atentat na Vučića” brižljivo pripremale obavještajne službe, kako bi skrenuli pažnju s godišnjice genocida u Srebrenici.
Gdje su sad mudroseri i fina gradska raja koja diže glas za pravo na život cukama lutalicama, za prava homoseksualaca i prava onih čija prava nisu ni ugrožena, kad trebaju maznuti lovu iz sumnjivih fondova raznih mešetara.
Ne dižu glas za nešto neviđeno još od vremena divljeg Billa Hičkoka, koje se dešava u sred EU i na posebno drzak način. Četničkoj emigraciji je taj novac sića, dat će ga uostalom njihov šef Aleksandar Vučić, a to su mogli uraditi tajno, da nije želje demonstrirati neviđen bezobrazluk i silu nad čovjekom iza koga ne stoji niko!
Ko je na redu poslije Nihada Aličkovića?

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x