Sjenica: Bivša snaha ubila svekrvu, isjekla je na komade

Podijelite ovaj članak:

U selu Dubnica kod Sjenice sinoć se dogodio stravičan zločin Prema nezvaničnim informacijama, snaha (39) je brutalno ubila svoju svekrvu, Bajru Lakotu (67), isjekavši je na komade.

Prizor na mestu događaja je opisan kao zastrašujući. Ubica, porijeklom iz Bosne, nožem je zadala više uboda svojoj svekrvi, usmrtivši je na licu mjesta. Incident se dogodio u porodičnoj kući u selu Dubnica.

Prema dostupnim informacijama, osumnjičena snaha je živjela u Njemačkoj, ali se u trenutku incidenta nalazila u Srbiji zbog postupka razvoda. Problem je nastao kada je snaha došla iz Njemačke da preuzme decu, što su joj deda i nana zabranili, što je na kraju rezultiralo tragičnim incidentom.

Policija je saopštila da je nesrećna Bajra Lakota preminula od višestrukih uboda nožem. Slučaj je prijavljen nadležnim organima, koji su odmah započeli istragu kako bi se rasvijetlili svi detalji ovog stravičnog događaja.

Sin od ubijene Bajre Lakote, Amel Lakota, koji je bivši muž osumnjičene, nalazi se u Njemačkoj i u toku su pripreme za njegov povratak u Srbiju. Osumnjičena je uhapšena u jednom hotelu u Užicu, prenosi Sandžak Danas.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x