Skandal u Srbiji: Uhapšena Vučićeva kumčad

Podijelite ovaj članak:

BRAĆA Uroš i Miloš Panić predala su se jutros na beogradskom aerodromu, javlja Nova.rs.

Braća su u Beograd doletjela iz Crne Gore i odmah su prevezena u Centralni zatvor. Potjernicu za njima je raspisao Viši sud u Beogradu na zahtjev Višeg javnog tužilaštva koje vodi istragu protiv njih zbog trgovine ljudima.

Panići su bili u bijegu od početka februara, kad je policija otkrila da su podvodili djevojke u stanovima u Beogradu. Pobjegli su tokom pretresa stanova u kojima su se djevojke prostituirale i od tada su bili nedostupni srpskim vlastima.

U jednom trenutku su se nalazili i u Zagrebu, odakle su objavljivali slike iz noćnog provoda. Srpski predsjednik Aleksandar Vučić je kum braći, tako da je dio javnosti sumnjao kako su Panići dobili dojavu prije nego što je policija krenula u akciju.

Panići su u februaru izbjegli hapšenje, ali je tada uhapšen njihov kolega Vuk Stanković, koji se sumnjiči da je na Instagramu napravio javni profil na kojem je objavio oglas da, zbog povećanog obima posla, nudi posao masera uz navođenje dnevne zarade od 100 eura, a izradio je i web stranicu na kojoj nudi usluge tantričke masaže.

Cijene seksualnih usluga određivali su osumnjičenici, kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 posto zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Postotak novca koji je pripadao osumnjičenima ostavljan je u kafiću u Beogradu na vodi ili su osumnjičeni i njima bliske osobe dolazili po novac na adrese u Zemunu.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x