Slika dana: Sušenje veša na strujnom kablu

Prostiranje veša može biti dugotrajan i dosadan posao, posebno za one koji nemaju mašinu za sušenje veša. Međutim, iako postoji bezbroj načina da se sam proces sušenja ubzra na bezbedan način, neko je to ipak odlučio da uradi uz dozu opasnosti.

Naime, iako veš na ulici nije novina i možemo ga videti na raznim popularnim turističkim lokacijama, slika koja je osvanula na Instagram stranici “Podgorički_vremepol” stiže iz sandžačkog grada Bijelo Polje, i mnoge je iznenadila kada su vidjeli da je neko riješio da kabal od struje koristi kao žicu za sušenje veša.

Na slici se vidi veš koji je raširen ni manje ni više nego na kablu od struje, koji se proteže od jedne do druge bandere, na sred ulice.
Ovo je brzo sušenje na 250 volti.

Slika je brzo postala viralna, a mnogi su se u komentarima na ovu ne baš tako bezazlenu situaciju našalili na račun onih koji su svoj veš rešili da osuše na ovaj način.

“Interesuje me samo kako su ga prostrli?”, “Ovo je za brzo sušenje na 250 volti trofazne struje…A sporo je na vetar ili promaju”, “Strah me samo da se on ne osuši kad krene da ga pokupi”, “Helikopterom kačili veš da bi se osušio”, “Ajde što je na kabl, ali kako je uspio/la”, glasili su neki od šaljivih komentara.

Ipak, bilo je onih kojima ovo i nije bilo toliko strašna odluka.

“Cekrk na terasi…i zakazana žica za banderu. Sta nije jasno? Nemaju svi mašinu za sušenje veša”, “Stub je samo poslužio da zakače za njega onaj kabal na povlačenje. Kako bi inače zakačili na tu visinu robu, pametnjakovici??”, bili su komentari onih koji su objasnili o čemu je zapravo stvar.

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x