Spasimo vid malenom Ibrahimu

Podijelite ovaj članak:

Petogodišnji Ibrahim je 100% slijep na lijevo oko, a na desno vidi samo 50%. Za njega pokrećemo apel sa brojem 17043. Pozivom se doniraju 2 KM, a vas molimo za podjelu apela, stoji u objavi Pomozi.ba humanitarne organizacije.

Pored toga što ne vidi, Ibrahim Hodžić iz sela Konjevići kod Zenice ima cerebralnu paralizu, epilepsiju, slabo srce, nerazvijen govor, umanjene intelektualne sposobnosti. Rođen je 45 minuta nakon brata blizanca koji nema zdravstvenih problema, a prohodao je tek u trećoj godini.

On sada treba operisati oba oka, te ugraditi pametne leće za što je potrebno 10.500 eura koje njegovi roditelji koji ne rade ne mogu prikupiti. Porodici Hodžić smo ranije pomogli donirajući im kravu, a sada želimo prikupiti sredstva za liječenje ovog mališana koji ima njihovu bezuvjetnu ljubav.

Jer, iako su mu ljekari davali minimalne šanse za život, predviđajući da će ako preživi živjeti kao biljka, upornošću njegovih roditelja i mukotrpnim vježbama, ovaj preslatki dječak ih je demantovao i danas uveseljava život njegovim najmilijima.

A kako bi spasili vid malenom Ibrahimu, osim poziva na broj 17043 pomoći možete i klikom na opciju “Doniraj odmah” ili uplatama putem PayPala ili žiro računa.  Detalje pogledajte OVDJE.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x