Srbija ima sve uslove da postane novi – treći rajh!

Podijelite ovaj članak:

Autoritarna vladavina predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, u mnogome podsjeća na vladavinu Adolfa Hitlera. Njegova priča o srbima kao nadnaciji i nebeskom narodu, kojeg je sami Bog poslao da uspostavi red na zemlji, izrodila je ogroman broj nacista spremnih na ponovni genocid nad Bošnjacima, ali nisu od njih sigurni ni Hrvati, Albanci, Makedonci, pa čak ni pravoslavni Crnogorci.

Matrica je uvjek ista. Svi su nastali od Srba. Niko nema pravo na svoju vjeru i svoj jezik i sve treba vratiti u svekoliko srpstvo. Granice Srbije su negdje do Tokija i gdje god živi jedan Srbin, to je Srbija!

Na proteklim izborima, za koje postoje jasni dokazi u krađi i namještanju, osvojio je većinu i može vladati sam, ali mu se među onima koji su prešli izborni prag pojavio lik, koji je idealan da mu bude dr. Mengele!

Radi se o ljekaru u penziji, Branimiru Nestoroviću, kojem su građani dali glas misleći da je opozicija, jer do sad nije bio politički aktivan, ali su njegove izjave nakon izbora, pogotovo nakon gostovanja na obilježavanju neustavnog dana rs u Banjaluci, pokazale da se radi o liku koji je krvoločniji i od svog firera.

S tim Nestorovićem su u vrijeme predizborne kampanje zbijali šale i citirali mnoge nebulozne izjave koje plasira u jutarnjem programu zloglasne happy tv, ali sad sa njim Vučić računa posve ozbiljno učvrstiti vlast i krenuti u “srpski svet”(čitaj veliku Srbiju) da uspostavlja strahovladu, kao kod kuće.

Obzirom na to da su “uspješno” odbranili Kosovo, sad im je fokus na Bosni i Hercegovini, gdje im živi čedo nastalo na genocidu, pa je baš tu poslan Branimir Nestorović da krene s izvođenjem radova. On je stari prdonja i nema puno vremena za čekanje, pa je odmah po dolasku u Banjaluku krenuo s tvitovima i promocijom prava na samostalnost rs, što sigurno dovodi do novog rata!

Ali to je upravo ono što dr. Mengele Nestorović i njegov firer Vučić žele! U tim situacijama će biti najkomotniji da ubijaju sve druge rase!

“Svi prave ‘velike Albanije’, velike države, samo Srbi ne smeju da žive u istoj državi. Meni je posebno drago što se u ovom trenutku ovako nešto dešava i slavi, kada je Republika Srpska pod strahovitim pritiskom i napadom, kao i Srbi u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, te Kosovu i Metohiji. To pokazuje da smo mi jedan narod i da ćemo se zajedno izboriti”, istakao je Nestorović.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x