Da je Aleksandar Vučić ostao u Zvezdama Granda ne bi jeo parizer

Podijelite ovaj članak:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, 2007. godine bili su članovi žirija na takmičenju „Zvezde Granda“ gdje su zajedno sa Velimirom Ilićem komentarisali nastupe mladih pjevača.

Ležerno obučeni i nasmijani, komentarišući nastup Rade Manojlović, politički vrh Srbije se dotakao tema izvan pjevanja, a zamalo su se i posvađali. 

“Ja nemam šta da komentarišem, pošto ste pjevali Cecinu pjesmu hvala Vam”, rekao je Ivica, upitavši Velju Ilića (danas ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije) odakle je Ceca. “Samo da pitam Velju odakle je Ceca, da nije možda iz Čačka?”

Vučić je u svom obraćanju rekao da nakon mišljenja „muzičkog eksperta Ivice“ nema šta da doda, te je zamolio Radu da otpeva još jednu Cecinu pesmu uz objašnjenje; 

„Molim vas da čujemo još nešto od Cece, ako ni zbog čega drugo, onda zbog toga da se Velja obraduje, neće mu Ceca skoro na koncertu pjevati“.

Na kraju se oglasio i Veljo Ilić i ponudio savjet Dačiću. 

„Ivici samo da kažem, Ceca kada je imala šou, zvala je mene da pjevamo zajedno, a tebe nije. Potrudi se malo kod Cece da dobiješ“.

Danas, četrnaest godina poslije Vučić jede parizer.

Da je ostao u Zvezdama Granda, do toga teško da bi došlo.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x