Tuga u porodici Nermina Nikšića: Azrin brat je zet premijera FBiH

Podijelite ovaj članak:

Brat i sestra Spahić su u Sarajevo došli graditi svoju bolju budućnost, graditi i bolju budućnost Bosne i Hercegovine

Tragične vijesti iz Sarajeva pogodile su mnoge, a najgore je porodici stradale mlade doktorice Azre Spahić.
Podsjetimo, pijani 27-godišnji Armin Berberović, sinoć je svojim Mercedesom pokosio tri mlade djevojke. Jedna mlada djevojka je poginula na licu mjesta, druga djevojka je teško povrijeđena i za njen život se nadljudskim naporima bore ljekari na KCUS-u, a treća djevojka je povrijeđena, ali nije životno ugrožena, saznaje Crna hronika.


Da stvar bude gora, osim što je bio pijan, Berberović nije nikada ni položio vozački ispit.
– On je odmah lišen slobode zbog sumnje da je počinio teško krivično djelo ugrožavanja sigurnosti u saobraćaju. Prilikom upravljanja vozilom, imao je prisustvo alkohola u krvi i vozilom je upravljao bez vozačkog ispita. Vozilo je također pretrpjelo štetu i smješteno na depo – kazala je danas portparolka MUP-a KS Mersiha Novalić.


Stradala djevojka Azra je imala 25 godina. Nedavno je završila Medicinski fakultet u Sarajevu, nakon čega se zaposlila u JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, kao doktor medicine. Čitav život je bio pred njom. U cvijetu mladosti život joj je oduzeo pijani vozač.
Mnogobrojne kolege i kolegice se opraštaju od Azre. Kažu da je bila dijete za ponos čitave Bosne i Hercegovine, vrijedna, radna, dobra prijateljica, uvijek spremna pomoći, što dokazuje i zanimanje kojim se za svog života odlučila baviti.
Pored mnogobrojnih prijatelja, u tuzi je i čitava porodica Spahić, ali i porodica Nikšić.


Azrin brat Adnan je zet premijera FBiH Nermina Nikšića. Brat i sestra Spahić su u Sarajevo došli graditi svoju bolju budućnost, graditi i bolju budućnost Bosne i Hercegovine.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x