U martu zajedničko vjenčanje na tvrđavi u Travniku

Podijelite ovaj članak:

Općina Travnik uputila je poziv parovima iz BiH da 23. marta budu dio zajedničkog vjenčanja, koje će biti upriličeno na srednjovjekovnoj tvrđavi Stari grad, u okviru manifestacije Dani općine Travnik.

Glasnogovornica manifestacije Dani općine Aldijana Dizdar kazala je Feni kako će svi parovi, koji se odluče na zajedničko vjenčanje na najatraktivnijem mjestu Travniku, dobiti besplatno vjenčanje, šminkanje, catering i druge usluge.

“Travnik je posljednjih godina postao prepoznatljiv po zajedničkim vjenčanjima, na jednoj od najljepših bh. tvrđava, što ga čini jedinstvenim i posebnim. Za sve, koji su svoju ljubav odlučili krunisati brakom, ovo je idealna prilika da sasvim besplatno, uz brojne usluge i poklone i u društvu obitelji i prijatelja, uživaju u jednom od najvažnijih dana u životu”, naglasila je Dizdar.

Zainteresirani parovi trebaju se prijaviti najkasnije do polovice marta, te dostaviti potrebnu dokumentaciju u Centar za pružanje usluga građanima Općine Travnik.

Ovogodišnja manifestacija Dani općine Travnik trajat će od 15. do 30. marta, a u okviru nje planiran je niz kulturno-zabavnih i sportskih događaja.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x