Udario pješaka, nije pozvao hitnu pomoć već se ljubio s djevojkom

Podijelite ovaj članak:

Ovog četvrtka je u Rijeci došlo do teže saobraćajne nesreće u kojoj je mlađi muškarac stradao nakon udara automobila. Hitnu pomoć u konačnici je pozvala jedna Riječanka koja je svjedočila cijeloj situaciji, a posebno ju je šokiralo ponašanje para iz automobila koji je udario pješaka.

“Nakon što sam vidjela da niti pet minuta nakon udarca hitnu pomoć nisu pozvali gospodin i gospođa iz automobila, učinila sam to ja. Mladić je bio pri svijesti, držao se za rame i nogu te je očito bio u šoku. Po dolasku hitne pomoći i policije, par se ljubakao punih 35 minuta na mjestu nesreće, dok je pored njih stajala policija.

Nikada nisam vidjela nešto tako vulgarno i odvratno. Barem iz poštovanja, trebali su smiriti strasti do dolaska kući. Iako na slici može izgledati kao zagrljaj utjehe, vjerujte mi, ovakve izljeve strasti nisam vidjela ni kod pijanih ljudi u klubovima, kao ni zgroženi prolaznici i svjedoci koji su bili tamo”, poručila je jedna Riječanka koja je za portač Fiuman dostavila i nekoliko fotografija.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x