Vaillant u Sarajevu na novoj lokaciji pokreće besplatni savjetodavni centar

Podijelite ovaj članak:
Ova godina zasigurno je u znaku investicija i velikih projekata, kada je u pitanju kompanija Vaillant d.o.o. Sarajevo. Preseljenjem na novu adresu Bulevar Meše Selimovića 81A, Vaillant je izašao i iz okvira svog dosadašnjeg načina poslovanja na trzištu Bosne i Hercegovine.

Sa ukupnom tradicijom poslovanja od 145 godina, te dokazanom kvalitetom svojih proizvoda, kako na svjetskom tako i na evropskom tržištu, Vaillant nastoji održati svoje liderstvo iz oblasti tehnike grijanja. Višedecenijsko prisustvo na bh. tržištu, te sve strožije zakonske regulative i primjena istih, u okviru zakona Bosne i Hercegovine, rezultirali su otvaranjem centra za savjetovanje potrošača.
Neprestana i kvalitetna edukacija radnog osoblja, poslovnih partnera i krajnjih korisnika, značajno doprinosi i utiče na rast i razvoj kompanije, kao i cjelokupnog poslovanja i odnosa sa klijentima.

Tehnologija u oblasti grijanja svojim napredovanjem dovela je do razvoja kompleksnih sistema sa korištenjem različitih energenata. S druge strane, još uvijek neuređeno trzište BiH nudi široku paletu proizvoda, iako ne postoji jasan strateški cilj za implementaciju evropskih regulativa u cilju zaštite ekologije, kao i proizvodnje energije iz obnovljivih izvora energije. Situacija na bh. tržištu, kao i razvoj tehnologije, neminovno je ukazao na potrebu za otvaranjem ovakvog centra koji će korisnicima pružati besplatne usluge, u smislu savjetovanja oko primjene i upotrebe svih postojećih sistema. Ovaj centar će služiti prvenstveno krajnjim korisnicima za rješavanje mnogobrojnih nedoumica kada su u pitanju rješenja za grijanje individualnih stambenih jedinica ili cijelih objekata.
Svakako je bitno za napomenuti da na ovoj adresi, u ulici Bulevar Meše Selimovića 81A, mogu doći svi oni koji žele vidjeti najmodernija tehnološka rješenja, kao i energetski efikasna rješenja koja su zastupljena na trzištu BiH. Vaillantova rješenja mogu zadovoljiti sve zahtjeve korisnika iz oblasti grijanja, hlađenja i ventilacije.
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x