Veliko finale sedme sezone Huawei Fair Play lige u nedjelju

Podijelite ovaj članak:

Nikada bolja, neizvjesnija i kvalitetnija sezona Huawei Fair Play lige bliži se kraju. Nakon šest mjeseci takmičenja, trinaest odigranih kola i dvanaest ekipa, posljednju, ali i najvažniju utakmicu ove sezone igrat će ekipe Zamm mC i Tempo.

U sklopu finalnog dana Huawei Fair Play lige bit će upriličen svečani program završnice, kao i finalni duel Junior Cupa, te utakmice za treće mjesto u oba takmičenja.

Pored druženja sa svečanim zvanicama i gostima, svi prisutni u sportskoj dvorani “Ramiz Salčin” na Mojmilu imat će priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vrijedne nagrade koje su obezbjedili sponzori lige.

Tradicionalna godišnja akcija u okviru sezone 2018/2019. bit će organizovana u saradnji sa udruženjem „Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH”, te će prikupljena sredstva, od naplate crvenih i žutih kartona, biti donirana u svrhu liječenja i podrške djeci oboljeloj od raka.

Pozivamo Vas da dođete i Vašim prisustvom uveličate veliko finale Huawei Fair Play lige, te uživate u najatraktivnijem futsalu i najljepšoj sportskoj atmosferi.

Fair Play, više od igre.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x