(Video) Nenad Čanank – mogu ja da vičem nisam debeo, ali…

Podijelite ovaj članak:

Rasprava o uvođenju Eura u Republici Kosovo, došla je pred Ujedinjene narode, ili u prevodu Ujedinjeno ništa. Vjerovatno da se u historiji besmislenih sjednica ovog tijela može naći besmislenije ili da će se ikad više naći.

Srbi su odluku Vlade Kosova označili kao “etničko čišćenje Srba”, jerbo, kakav je to Srbin ako ne troši srpske dinare, na svetoj srspkoj zemlji…?

Ima Srba po svijetu, na svim meridijanima i vrlo rado troše Eure, Dolare ili bilo koju valutu, a ono srpskih dinara što im ostane od godišnjeg odmora dadnu carinicima na izlazu da prošvercaju srpsku rakiju i to nikom ne izgleda etničko čišćenje ili povreda njihovih srpskih, ljudskih prava.

Dok god ima srpskih dinara na Kosovu, Srbiji je lahko odštampati koju novu milijardu tog bezvrijednog papira i finacirati terorističke grupe, poput one nedavno koju su razbili specijalci Kosova u Banjskoj, zna to Aleksandar Vučić, ali zna na njegovu žalost i Albin Kurti.

U video koji vam prenosimo, Nenad Čanak je vrlo plastično demontirao laži i konstrukcije Vučićeve političke kuhinje. Pitao je sagovornike zašto su na teritoriji cijele Srbije cijene stanova istaknute u eurima? Na kraju se jedan od sagovornika uhvatio srpskog nepriznavanja Kosova, ali je Čanak opet imao briljantan odgovor

  • Mogu ja da ne priznajem da sam debeo, ali kad stanem na vagu to se odmah vidi 🙂 Pogledajte, popravit će vam dan
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x