(VIDEO) Nešić: Srpsku nejač su hvatali po šumama i vodili u logor

Podijelite ovaj članak:

Zloglasni rijaliti šou je toliko zarazio cijelu Srbiju, da se preselio iz svojih odaja i na nacionalnu frekvenciju srpske televizije. Starleta Jovana Jeremić okuplja društvo od ranih jutarnjih sati i zabvalja gladnu naciju pričama o stradanju Srba, a najčešći gosti su joj ratni zločinci poput Vojislava Šešelja.

Krenula je i ozbiljna mobilizacija Srbije za nove ratne poduhvate, kako bi se uvezao “srpski svet”, što u prevodu znači Velika Srbija, a da sve bude ozbiljnije u taj rijaliti šou redovno zovu ministra sigurnosti BiH, Nenada Nešića!

Sad zamislite kad se gledaocima pored ekrana on predstavi kao ministar sigurnosti BiH i kad ih počne bombardovati lažima i konstrukcijama kakve se do sad nisu mogle čuti ni od Riste Đoge!

Pogledajte samo onu nenu sa njegove desne strane kako brižno klima glavom i zamišlja “srpsku nejač i bebe” nabijene na bošnjački kolac u Potočarima, gdje je Nenad Đogo(najbolje bi mu pasalo ovo prezime) smjestio logor, koje su “muslimani” pohvatali po šumama, planinama i gorama, pa onda tamo mučili i nabijali na kolje.
Sreća u nesreći je da je lik toliko glup pa da ne zna ni uvjerljivu laž smisliti, tako ostaje nada da mu neće mnogo ljudi povjerovati.

Ovaj govor je očit govor mržnje i netrpeljivosti prema narodu koji ga plaća da bude ministar a ne da sjedi na Farmi i u Zadrugi, zbog kojeg bi trebalo reagovati Tužilaštvo BiH, ali bi neko od političara trebao pokrenuti pitanje njegove smjene.

On je inače ministar, za kojeg je Dino Konaković rekao da je najbolji ministar iz reda srpskog naroda u Vijeću ministara.
Zamislite, kakvi su tek oni drugi!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x