(VIDEO) Nurkić govorio o povredi: Tako je suđeno, sve se događa sa razlogom

Zvanična stranica Portlanda objavila ja na Youtube kanalu kratki razgovor sa jednim od svojih ključnih igrača tokom regularnog dijela sezone, Jusufom Nurkićem, koji je zbog teške povrede prije početka play offa završio sezonu.

– Svašta mi je prošlo kroz glavu. Ali, tako je suđeno. Sve se događa sa razlogom. Ne bih da se previše vraćam na to i pričam šta bi se dogodilo da sam igrao. Mlad sam, vrijeme je preda mnom i koliko god padao, uvijek ustajem i želim biti jači. Takav sam kroz čitav život, rekao je Jusuf Nurkić, pa dodao:

– Žestoko sam radio u prethodne dvije godine da dođem na mjesto gdje sam sada. Da me je neko pitao prije utakmice da li bih se mogao povrijediti, rekao bih da je lud. Osjećao sam se zdravije nego ikada, ali, kao što rekoh, sudbina se ne može promijeniti.

On je poručio da se osjeća odlično.

– Odlično se osjećam. Već nakon četiri sedmice od operacije sam hodao. Ljudi su se čudili. Iznenađen sam što me NBA nije testirala na droge. Ali, sve je u glavi.

Jusuf Nurkić je govorio i o tome kako mu je bilo gledati saigrače na terenu, a da im ne može pomoći, kao i o utakmicama protiv Denvera, piše Sport1.

0 0 votes
Ocjena članka

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x