(VIDEO) Sapna: Dok je bio u lovu, bujica mu odnijela automobil

Podijelite ovaj članak:

Velike količine padavina sinoć su na području opštine Sapna poplavile objekte, oštetile putnu infrastrukturu te u potpunosit uništile dva privatna automobila. U prekidu je bio put Sapna- Kalesija zbog velikih nanosa zemlje, mulja, kamenja.

Ovako je sinoć bujica odnijela automobil Adnana Valjevca iz Kalesije. U Sapni je jučer bio u lovu, auto je bilo parkirano pored ceste, sa još tri. Dva su spašena na vrijeme, a dva je odnijela voda. Njihovi vlasnici danas su mogli samo gledati ono što je ostalo od njih.

“Otišli smo gore visočije u lov, kiša je udarila. Dok smo se vratili, nismo imali šanse da priđemo vozilima, da ih spasimo. Gledali smo kako vozila idu”, rekao je Valjevac.

Drugo uništeno auto se zakačilo za obližnji most. Veliki nanosi kamenja, drveća, zemlje, onesposobili su putnu komunikaciju.

“Ja u tom momentu nisam bila kod kuće. Bila sam na drugoj lokaciji. Muž je bio sa djecom. Stvarno je bilo jeziva situacija. Djeca me zovu, plaču. Ja sa jedne strane, oni sa druge. Ne mogu im prići. Katastrofa kakvu nikada nismo mogli zamisliti”, istakla je Kanita Ahmetović, piše N1.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x