(VIDEO) Severina otvorila dušu: Željela sam studirati u Sarajevu, rekli su mi tu je ‘raspašoj‘, tu je najbolje, ali…

Podijelite ovaj članak:

Popularna pjevačica, između ostalog, govorila je i o svom privatnom životu, o ugodnim i neugodnim događajima koji su je pratili i još uvijek prate, prisjetila se i svojih scenskih početaka, kao i prvog koncerta u Sarajevu, zbog čega je proživjela pravu dramu

Regionalna zvijezda i jedna od najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji, prepoznatljiva i trajna, ima novi album. Trinaesti. Zove se “Halo”. Ime joj je Severina i tim povodom bila je gošća Večernjeg studija N1.

Popularna pjevačica, između ostalog, govorila je i o svom privatnom životu, o ugodnim i neugodnim događajima koji su je pratili i još uvijek prate, prisjetila se i svojih scenskih početaka, kao i prvog koncerta u Sarajevu, zbog čega je proživjela pravu dramu, nije skrivala da jedva čeka da uskoro ponovo zapjeva u glavnom bh. gradu i da to bude veliki koncert na otvorenom.

Otkrila je i da je prije popularnosti i muzičke karijere željela studirati u bh. prijestolnici te zašto je baš Sarajevo bio grad njenih snova, koje je raspršio rat…

Mnogi je vole, mnogi ne, ali malo je onih koji ne prate njen život i sve turbulencije koje se za njega vežu. U nastavku pogledajte intervju.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x