Visoki predstavnik s rukovodstvom Doma naroda Parlamenta F BiH: Razgovaralo se o radu Doma naroda i uspostavi vlasti u F BiH

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Christian Schmidt boravio je danas u nastupnom posjetu Domu naroda Parlamenta Federacije BiH. Tom je prilikom održao sastanak s rukovodstvom Doma naroda, Tomislav Martinovićem, predsjedateljem ovog doma te dopredsjedateljima Izenom Hajdarevićem i Slađanom Ilićem. Razgovaralo se o radu Doma naroda te završetku procesa uspostave vlasti u Federaciji BiH.

Članovi rukovodstva Doma naroda informirali su visokog predstavnika  da će uskoro, izborom radnih tijela biti  u potpunosti završen proces konstituiranja Doma naroda Parlamenta Federacije BiH. „Naša očekivanja su da ćemo u što skorije vrijeme imati funkcionalnu vlast u Federaciji BiH  koja će biti u stanju provesti brojne reforme, od reforme fiskalnog i poreznog sustava, zdravstvenog do reformi koje će omogućiti ubrzanje ekonomskog razvoja i bržu izgradnju putne infrastrukture“, očekivanja su koja je u ime rukovodstva Doma naroda na sastanku iznio predsjedatelj Tomislav Martinović . Članovi rukovodstva Doma naroda Parlamenta Federacije BiH zahvalili su visokom predstavniku međunarodne zajednice u BiH na dosadašnjim odlukama te na potpori BiH na njezinom europskom putu i dobijanju statusa kandidata za članstvo.

                                                          

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x