Vjerovali ili ne: Objavljivali apele za kupovinu prijeko potrebnog lijeka, pa prijavljeni za nedozvoljenu trgovinu istih

Podijelite ovaj članak:

Vjerovali ili ne? Naša stranica je proteklih osam mjeseci radila pod sankcijama od strane društvene mreže, radi tuđih prijava, pišu administratori stranice Teretnjaci.ba. Objavu prenosimo u cjelosti, bez izmjena:

“Sve prijave su bile na naš račun za objave u kojima smo dijelili nečiju potrebu za određenim lijekom da bi se u konačnici stavljalo na teret trgovina istih.

Takođe, sve izgubljene ali i objavljene dokumente drugi su prijavljivali kao neovlašteno objavljivanje tuđih ličnih podataka iako smo sve cenzurisali.

Sankcije su znatno smanjene, obzirom da je tokom istih stranica radila na svega 30%!

Niste nam mogli pisati, niti vidjeti našu stranicu. Doseg naše stranice je velikim procentom smanjena. Kome mi smetamo i naša namjera da izgradimo zdravo, pozitivno i ujedinjeno društvo vozača?

Mi se nakon svega vraćamo još jači, ali bez određenih objava, jer smo stranicu jedva spasili brisanja! Toliko o ljudima koji nas prate, dobrim dijelom nas vole, ali svega mali postotak je onih koji nas ne podnose. Kroz rad ove stranice potencirao sam samo ujedinjenje i humanitarni rad na principu svi za jednog, jedan za sve!

Kako ste vi zadovolji našom stranicom?”, stoji u objavi.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x