Vlasnik firme u BiH najboljem radniku poklonio “audi” (FOTO/VIDEO)

“Nije samo radnik, jedna firma opstaje samo sa dobrim timom! Radnik koji surađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest, je od srca, jer ja sam zadužen da dovedem investitoreu Bosnu i Hercegovinu, da prenesem svoje znanje na moje ljude je naš zadatak. Nekada ima i dobrih i loših dana, ali sa dobim radnicima koji vjeruju u sebe i vas je dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj AUDI je poklon radniku Emrahu, da mu pokažemo da je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi, da zajedno možemo sve da pokrenemo i okrenemo” izjavio je za Crnu-Hroniku Semir Kozić vlasnik firme.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik Audi-ja A8 koji je dobio od svoje firme, a evo šta je izjavio za portal Crna-Hronika.

“Mi smo relativno mlada firma koju je pokrenuo moj prijatelj prije svega, pa onda šef Semir u nadi da nam mladi ljudi ne odlaze iz države i da dokažemo da je uspijeh moguć. Ja sam prvi uz semira stao za tu ideju, i da prosom i našim inatom kojeg svi imamo u nama, samo ga krijemo, da pokažemo da smo upravu, da smo vrijedni i da možemo pronaći uspijeh. Ponosan sam više na firmu nego na sebe, jer moj uspijeh je uspijeh svih nas. Timski uspijjeh. izjavio je Emrah za portal Crna-Hronika.

“Za mene je ovo bio danas ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da namjerava da mi pokloni automobil o kojem smo na sastancima, kafama, pauzama pričali. Ovaj poklon prevazilazi materijalnu vrijednost koje ono ima, jer ovaj poklon je nešto na šta jednostavno hvala nije dovoljno” izjavio je Emrah.

Podijelite ovaj članak:
Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x