Vlasnik izbacio porodicu iz kafića: Djeca su uništavala prostor i ometala druge

Podijelite ovaj članak:

VLASNIK australskog kafića Adele’s Cafe Adrian Dall’oste našao se na udaru kritika javnosti nakon što je iz svog lokala izbacio obitelj s dvoje male djece. Majka, Laura Edwards, progovorila je o incidentu u videu na društvenim mrežama, nakon čega su mnogi stali na njezinu stranu pa se o cijelom incidentu oglasio i Dall’oste.

“To nije bio izljev bijesa ili slom. Mom djetetu je samo trebalo pomoći da se nosi s vlastitim emocijama u tom trenutku”, objavila je Edwards nakon incidenta.

To je uzrujalo vlasnika, koji je objasnio da je ovo prvi put u osam i pol godina vođenja lokala da je nekoga morao zamoliti da napusti kafić.

“Djeca u dobi od dvije i tri godine uzrujala su se jer su im roditelji rekli da moraju podijeliti sladoled. Starije dijete počelo je grabiti ukrase i čeličnu bocu te ih bacati na pod. Čudim se da pločice nisu puknule. To je trajalo dobrih 15 minuta, a onda sam se umiješao i zamolio ih da odu”, rekao je.

Nakon podijeljenih reakcija na društvenim mrežama, Dall’oste je branio svoju odluku rekavši: “Intervenirao sam samo zato što su djeca uništavala prostor i ometala druge kupce.”

Obitelj je ispočetka odbijala napustiti kafić, pa im je Dall’oste rekao da će ga prisiliti da pozove policiju. Nakon što je iznio svoju stranu priče, mnogi su ipak stali na njegovu stranu.

“Bravo za vlasnika, ja bih učinio isto. Njegova je dužnost osigurati da je svim gostima ugodno. Imam djecu i kad su bila mala, ako su se ponašala kao derišta, spakirao bih se i sam otišao”, komentirao je jedan roditelj.

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x