Zapad oplakuje Alekseja Navalnog, a javno ubija Juliana Assangea

Podijelite ovaj članak:

Ne vjerujemo da postoje dva eklatantnija primjera licemjerja svjetskog poretka od dvojice disidenata, Alekseja Navlnog i Juliana Assangea. Ovog prvog su neki dan ubili u ruskim kazamatima, a drugi čeka da bude nakon dugog niza godina borbe, izručen Sjedinjenim američkim državama, gdje ga čeka ista sudbina.

Na dan kad je ubijen Navalni, ameirčki predsjednik je imao vanredno obraćanje i izrazio svoje ogorčenje što je Rusija ubila opozicionog političara koji za Rusiju nije ništa drugo nego je Julian Assange za SAD.

Puna su usta u zapadnom “demokratskom” svijetu priče o slobodi govora, ali će ubiti svakog ko u toj slobodi razotkrije neke zakulisne radnje vladajućih režima, kao što je Assange uradio sa svojim Vikiliksom. On je danas 20.02.2024. potegao zadnjeg džokera iz rukava i zatražio da bude deportovan u svoju matičnu državu Australiju, umjesto u SAD, gdje mu se zasigurno ne piše dobro.

Australija službeno traži da im bude isporučen, ali isti ti što plaču za Navalnim i daju priliku sad njegovoj ženi da crni Rusiju, ne žele čuti za to.

To je otprilike sve što trebamo znati, o Rusiji i truhlom zapadu!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x