Zašto Muris Memić protestuje protiv opozicije, a treba protiv vlasti?

Podijelite ovaj članak:

Javnost u Bosni i Hercegovini prati agoniju porodice Memić, koja je izgubila sina Dženana i vrlo je naklonjena žrtvama, zaista misterioznog i svirepog ubistva, koje još uvijek nije do kraja razjašnjeno.

Otac od Dženana, Muris Memić, postao je simbol borbe za pravdu, kojemu se mnogi dive, ali su mnogi govorili da on ubistvo sina Dženana, možda nesvjesno koristi u političke svrhe. Danas je bilo posve jasno da ga koristi u političke svrhe, ali da to ne radi nesvjesno, nego svjesno!

Zna se da je on pristalica NiP-a i da mu je kćerka Arijana preko te tragedije dospjela u zastupničke klupe Kantona Sarajevo, a babo joj se danas 11.02. 2024 obreo u Tuzli na protestima zbog ubistva Amre Kahrimanović, koju je ubio policajac u njezinom ugostiteljskom objektu, ali ne da protestvuje protiv vlasti, u kojoj je sad i njegova kćerka, nego, zamislite, protiv opozicije!

Arijana Memić, zastupnica NiP u KS

Jeste da u Tuzli, kantonalnu vlast sačinjava SDA s koalicionim partnerima, ali ostavke u ovakvim slučajevima trebaju krenuti s vrha, od državnog ministra sigurnosti, pa federalnog i tek na kraju kantonalnog.

A izjava u kojoj huška i na SDA, kao “zvjersku nastambu” je ogolila njegove loše namjere i razaočarala mnoge na društvenim mrežama. Na mreži X ima vrlo negativnih i ružnih komentara, koje nećemo prenositi.

Pogledajte video pa prosudite sami!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x