Zašto “Njemački turista” i predsjednik Srbije pričaju o imovini BiH?

Podijelite ovaj članak:

U manjem BH (č)etnitetu, visokog predstavnika međunarodne zajednice Krijstijana Šmita zovu “njemački turista” i ne priznaju njegove odluke, ali će taj isti turista danas sa predsjednikom Srbije razgovarati o državnoj imovini BiH! Bit će to klasična trgovina našim nekretninama, za koje mi turisti ne osporavamo punomoć.

Da, istina je to što ste pročitali, njemački turista i predsjednik Srbije vijećaju kako bi podijelili državnu imovinu Bosne i Hercegovine, a politički predstavnici onih koji bi trebali da brane interese države BiH prave se mrtvi!

Ako se dogovore da pola državne imovine pripada pravoslavcima u BiH, vjerovatno će to biti jedina odluka koju će Dodik&com priznati ili će priznati i da taj turista zaista ima neke ovlasti, jerbo, sve igrokaze s nepriznavanjem do sad što su radili, rade zato da bi došli do ovog trenutka.
Dobro prelistajte štampu u manjem BH (č)etnitetu, nema vijesti o tome da ne priznaju “njemačkog turistu”, kojeg danas prima predsjednik Srbije…

Zašto je predstavnicima vlasti iz FBiH, na državnom nivou, koju predvodi trojka NiP, SDP i NS, to potpuno u redu da ova dvojica bez njih ili s njima o tome pričaju, to ne zna ni baba Vanga.

Protiv ovog sastanka i najavljene teme nisu se digli ni oni koji polažu tapiju na BiH i na Bošnjake, a koji su sad u opoziciji. I oni se zabavili iftarima koje im priređuju opljačkane firme, a uskoro će i hašlame dospjeti!

Neka ostane zapisano da je pisac Muhamed Mahmutović ogorčen ovim sastankom i izostankom reakcije domaćih vlasti, kao i stranih mudrosera!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x