Zenica: U novogodišnjoj noći iz rijeke Bosne evakuisana žena koje je urinirala pa pala u rijeku

Podijelite ovaj članak:

Hiljade Zeničana, ali i gostiju iz cijele BiH i zemalja regiona, večeras je uz regionalnu mega zvijezdu Mariju Šerifović “uplovilo” u Novu 2024. godinu na glavnom gradskom trgu Zenice. 

Zagrijavanje za doček je počelo uz još jednu mladu, zeničku zvijezdu Hanada Džehverovića, da bi vrhunac bio izlazak Marije Šerifović na scenu. 

Marija je nastup u Zenici otvorila pjesmom “Pametna i luda”. Desetak minuta prije ponoći Marija je na scenu pozvala Zeničane Hanu i Adija, a njih dvoje su kraj stare godine obilježili prosidbom. Adi je pred Marijom zaprosio svoju djevojku Hanu, a ona je pozitivnim odgovorom oduševila i svog izabranika, ali i Mariju, kao i hiljade posjetilaca. 

Tačno u 00:00 sati na scenu je izašao gradonačelnik Fuad Kasumović koji je uz vatromet svima poželio mnogo zdravlja, sreće i mira u ova turbulentna vremena, te se posebno zahvalio Mariji na njenom dolasku. 

Ipak, ono što je sigurno bacilo sjenu na nastup jeste to što je Marija u nekoliko navrata upozoravala na petarde koje su bacane na samu binu, te je i sam nastup, kako je kazala skratila petnaestak minuta. 

I pored svega pomenutog večeras je Zenica bila sasvim sigurno jedan od glavnih novogodišnjih gradova BiH, ali i regiona.

Kako saznaje “072info”, incidenata, osim tuče u Hard rocku poslije ponoći, nije bilo. Ipak, zabilježena je intervencija kada je žena na Bulevaru dok je urinirala pala u rijeku Bosnu. Srećom, ovaj događaj nije završio tragično, a nesretna žena ubrzo je evakuisana.    

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x