Dr. Amri Šabić El-Rayees će biti uručen počasni doktorat Univerziteta u Bihaću

Podijelite ovaj članak:
Dr. Amri Šabić El-Rayees će biti uručen počasni doktorat Univerziteta u Bihaću. Ovu radosnu vijest podijelila je dr. Šabić na svom Facebook profilu:
“Izuzetno velika hvala mojim Bišćanima. Danas sam saznala da su jednoglasnom odlukom na Univerzitetu u Bihaću odlučili da mi uruče počasni doktorat.
Zaista su me emotivno dirnuli moji Bišćani i članovi rukovodstva na Univerzitetu u Bihaću jer ovakav gest podrške mi izuzetno puno znači. Nije bitno gdje me život ponese i gdje čovjek u životu završi, svi se uvijek vraćamo na mjesto iz kojeg smo došli – ne uvijek fizički, ali emotivno sigurno.
Kad mi je najteže i kad sam u najvećem poslu, zažmirim i u mislima pomirišem Unu…odahnem na trenutak. Takav utjecaj na mene nema niti jedna druga rijeka niti jedna druga lokacija osim mog Bihaća i moje Bosne i Hercegovine.
To su moji ljudi, moj narod, moj grad, moja Bosna i Hercegovina.
Hvala Univerzitetu u Bihacu na izuzetno velikoj časti. Takodjer velika hvala Profesorici Dijani Vuković koja je dala prijedlog da mi se dodijeli počasni doktorat kao i Profesoru Kenanu Mahmutoviću koji je bio podrška u ovom procesu.
Hvala mojim Biscanima”, stoji u objavi.
Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Dr. Amri Šabić El-Rayees će biti uručen počasni doktorat Univerziteta u Bihaću Post Views: 396 […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x