Adel koji je tokom agresije ostao bez 22 člana porodice pita Bunozu da li je potpisao urgenciju za izručenje Savčića, Đukića, Ante Jelavića i stotine drugih?

Podijelite ovaj članak:

Ministar pravde u Savjetu ministara Davor Bunoza potvrdio je da je potpisao urgenciju da se postupi po molbi Suda BiH u vezi sa izručenjem nekadašnjeg komandanta Trećeg korpusa Armije Bosne i Hercegovine, Sakiba Mahmuljina.

Ova vijest je duboko uzdrmala Adela Šabanovića koji je tokom agresije ostao bez 22 člana svoje porodice. On je preživio samo zato što ga je majka sakrila u stajsko đubrivo.

Pitam ministra pravde BiH da li je potpisao istu urgenciju za izručenje Savčića, Đukića, Ante Jelavića i stotine drugi koji se šetaju slobodno Srbijom i Hrvatskom?! Zato vama odgovara vlast sa Nikšićem, Konakovićem, Fortom i ostalom bagrom, napisao je Šabanović.

Subscribe
Notify of

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Adel koji je tokom agresije ostao bez 22 člana porodice pita Bunozu da li je potpisao urgenciju za … Gorak li je i bolan ovaj bosanski usud! Post Views: 17 […]

[…] Adel koji je tokom agresije ostao bez 22 člana porodice pita Bunozu da li je potpisao urgenciju za … Post Views: 995 […]

[…] Adel koji je tokom agresije ostao bez 22 člana porodice pita Bunozu da li je potpisao urgenciju za … […]

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x