Apsolvent iz Bihaća dizajnirao Ramazanski planer, dio prihoda namijenio onima kojima je pomoć potrebna

Podijelite ovaj članak:

Apsolvent Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću, Irfan Brakić na svom Facebook profilu podijelio je interesantnu vijest.

Naime, ovaj mladić je dizajnirao i oštampao Ramazanski planer za 2023. godinu, bogatog saržaja islamske tematike.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

“Bismillah.

Uzvišeni kaže: “Ko učini koliko trun dobra, vidjet će ga…”

Dragi prijatelji,

Inspirisan ovim riječima Uzvišenog, došao sam na ideju da uradim i napravim nešto što će koristiti svima. Nakon više od mjesec dana truda, rada, zalaganja, izdvojenog vremena uspješno sam priveo kraju svoju zamisao, te mi je ogromna čast da vam predstavim svoj prvi RAMAZANSKI PLANER 2023. Planer se sastoji od 70 stranica te mimo plana za svaki dan ramazana, planer je također veoma bogat islamskom tematikom (ajetima, hadisima, dovama, islamskim porukama, citatima, preporukama i sl.). Svaka strana planera je u boji, korice su plastificirane, uvez spirala (metalna).

Dizajn planera je tako osmišljen da privuče pažnju najmlađih i najstarijih, tako da je namijenjen za svaku dob i spol. Sa iskrenim nijjetom da će vam ovaj moj trud na kojem sam radio više od mjesec dana pomoći da što bolje isplanirate i iskoristite najljepše dane u godini, te da će biti podstrijek da što više činite dobro. Obradujte sebe i svoje najdraže lijepom hedijom za najljepši mjesec- MUBAREK RAMAZAN

Cijena planera jeste 18KM + poštarina (ako ste iz drugog grada).

Svaki iznos koji platite mimo redovne cijene planera (tj. iznad 18KM) bit će usmjeren za spremanje Ramazanskih paketa, koje ću zajedno sa organizacijom “Blue Wonder Official” te par osoba iz Švicarske, koji su izrazili želju da svojim doprinosom pomognu ovaj projekat, podjeliti onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Allah vas volio”, stoji u objavi.

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Apsolvent iz Bihaća dizajnirao Ramazanski planer, dio prihoda namijenio onima kojima je pomoć potr… […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x