BiH bogatija za još jednog doktora nauka: Amer Kajmaković odbranio doktorsku disertaciju u Grazu

Podijelite ovaj članak:

Čestitamo Ameru Kajmakoviću iz Travnika koji je uspješno odbranio doktorsku tezu na Tehničkom univerzitetu u Grazu. Imamo još jednog doktora nauka, započeo je svoju objavu na društvenim mrežama dr. Edhem Čustović

Amer je završio Mješovitu srednju tehničku školu Travnik, a zatim je diplomirao i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Amerovu izjavu nakon odbrane prenosimo u cijelosti:

Želio bih da se zahvalim svojim izuzetnim profesorima, prof. Kay Römer (Tehnološki univerzitet u Gracu) i prof. Simon Mayer (Univerzitet St. Gallen), na njihovoj neprocjenjivoj podršci i smjernicama tokom ovog iskustva.

Također bih želio da izrazim svoju duboku zahvalnost Institutu za tehničku informatiku pri TU Graz i Pro2Future GmbH za njihovu nepokolebljivu podršku i za negovanje pogodnog istraživačkog okruženja.

Posebno zahvaljujem svim mojim prijateljima koji su me podržavali na tom putu, posebno Konradu Diwoldu na njegovoj neprocjenjivoj akademskoj i tehničkoj podršci i stalnom ohrabrenju tokom cijelog procesa. Velika zahvalnost ide i Danielu Krausu na njegovoj podršci i što je strpljivo slušao moje beskrajne priče o usponima i padovima mog akademskog puta.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, želio bih da izrazim svoju zahvalnost svojoj porodici na njihovom nepokolebljivom prisustvu, strpljenju i podršci tokom ovog izazovnog vremena.

Čestitke Dr. Amer Kajmaković!

Subscribe
Notify of

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x