Bošnjaci pokrenuli inicijativu: U petak svi u Kozarac, na džumu kod hafiza Mahića

Podijelite ovaj članak:

Imam džemata Kamičani i glavni imam Medžlisa Kozarac, hafiz Amir Mahić, održao je prigodnu hudbu povodom obilježavanja dana “Svetog save”, kojeg nameću našoj djeci u manjem BH (č)etnitetu, kao prosvijetitelja i objasnio o kakvom mitu se radi. Nakon ove hutbe našao se u nemilosti od strane vlasti u pomenutom (č)etnitetu.

Na hafizovu stranu stali su mnogi i dali mu svoju podršku. Tako se i na društvenim mrežama pojavila jedna konkretna inicijativa gdje se pozivaju Bošnjaci da narednog petka, 10. februara, odu u što većem broju na džumu u njegov džemat. Stoga, dijelite ovaj članak da inicijativa dođe do što većeg broja ljudi.

Senzor će ispratiti ovu priču do kraja.

Subscribe
Notify of

4 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Bošnjaci pokrenuli inicijativu: U petak svi u Kozarac, na džumu kod hafiza Mahića […]

[…] dužan da se javi Odjeljenju za borbu protiv terorizma, ekstremizma i istrage ratnih zločina Bošnjaci pokrenuli inicijativu: U petak svi u Kozarac, na džumu kod hafiza Mahića Post Views: 249 # amir […]

IZVRSNA IDEJA KOJA BI MORALA BITI PRAVILO A KOD OVAKVIH, I SLIČNIH “MILICIJSKIH” POZIVA TREBA ODMAH SLUŽBENO INFORMIRATI SVE AMBASADE A PRIORITETNO AMBASADE NJEMAČKE I AMERIKE !! POŠTOVANJE, DUBOKO POŠTOVANJE IMAMU MAHIĆU NA ISKRENOSTI ŠTO JE UOSTALOM I VELIKA (na žalost) HRABROST POJEDINACA KAO ŠTO JE IMAM MAHIĆ …. Hvala Vam što ste omogućili dozvoliti iskreni komentar spram IMAMA MAHIĆA!!

I enjoyed reading this article and learned some new ideas on the topic. Thanks for sharing your insights.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x