Crkvene litije su Vučićev izum, sad rade njemu o glavi

Nekoliko stotina učesnika “Litije za spas Srbije – litija za sveto Kosovo i Metohiju” okupilo se u nedjelju ispred Patrijaršije u Beogradu, odakle su krenuli u šetnju do Hrama Svetog Save. Na čelu kolone nalaze se vjernici koji nose ikone svetaca, kao i drveni krst na kome se nalazi lik Isusa Hrista. U sredini kolone je vozilo sa kojeg se emituju duhovne pjesme.
Pojedi učesnici litije na svojim leđima imaju istaknutu zastavu Srbije, preko koje crnim ćiriličnim slovima piše „Nema predaje“.
Ulice Kneza Sime Markovića, Pop Lukina, Brankova, Prizrenska, Kralja Milana, dio Beogradske (kod kružnog toka na Slaviji), Bulevar oslobođenja, kojima se bude kretala povorka, bit će zatvorene za saobraćaj. Organizatori litije su Udruženje pravoslavnih žena i Pokret Svetosavlje.
Srpska pravoslavna crkva je najavila da će se tokom vaskršnjeg posta svakog petka u pojedinim beogradskim hramovima služiti molebani za Kosovo.
N1

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

Litije u Beogradu (Fonet/ Marko Dragoslavić)

1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x