Crnogorka osvojila nagradu za najboljeg modnog dizajnera

Podijelite ovaj članak:

Modna kreatorica i stilistica Rada Krivokapić Radonjić ljetos je osvojila prestižnu nagradu za najboljeg svjetskog modnog dizajnera za 2022/2023. Ovo natjecanje je organizirala nefrofitna udruga  Coroporate LiveWire u konkurenciji svih država svijeta. U Londonu 31. jula 2023. objavljena je vijest da je Rada dobitnica ove prestižne nagrade.

Radu smo zamolili za komentar povodom ove prestižne nagrade:            

-Za mene ova nagrada predstavlja podstrek i olakšanje za završetak planiranih projekata za moje brendove koji su veoma zahtjevni. Najavljujem novi i moj posljednji brend u toku realizacije ovih projekata koji je zahtjevniji od projekata na kojima trenutno radim. Ovaj osjećaj je zaista neopisiv, ali nažalost zbog smrti majke koja se desila nekoliko dana prije objave pobjednika za najboljeg svjetskog modnog dizajnera godine, nemoguće je uživati u ovom velikom uspjehu istakla je Rada.

Rada Krivokapić Radonjić modna kreatorka i stilistkinja rođena 8. septembra 1974. u Kotoru, Crna Gora. Radila je na državnoj televiziji na kulturi odijevanja voditelja i muzičara. Emitovana je njena kultna modna autorska emisija “Styling”, a držala je i predavanja o modi. Osnivač je i jedini vlasnik brendova Rada Radonjić, Kovilm.

Subscribe
Notify of

2 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ovo je bolan pravo dobro!

Svaka Cast 👍🏻👍🏻👍🏻

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x